رئیس دانشگاه شهید بهشتی:

بشریت بیش از هر زمان دیگر، تشنه پیام‌های نورانی و رهایی‌بخش پیامبران الهی است

227 بازدید

دکتر سیدمحمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی، در پیامی به مناسبت میلاد حضرت عیسی روح‌الله علیه‌السلام و فرا رسیدن عید مسیحیان، کریسمس، این مناسبت خجسته را به استادان، دانشجویان و همه هم‌میهنان مسیحی تبریک گفت و بر ضرورت صلح، مدارا و زدودن ظلم در جهان امروز تأکید کرد. 
متن پیام بدین شرح است: 

بسم الله الرحمن الرحیم

میلاد تابناک پیام‌آور حقیقت و فروغ رحمت، حضرت عیسی روح‌الله علیه‌السلام ـ آن فرستاده آسمانی که پیام صلح، شفقت و مهرورزی را بر جان جهانیان دمید ـ و فرا رسیدن عید مسیحیان، کریسمس، این جشن امید و سرور، را به تمامی خداپرستان یکتا و هم‌میهنان گرامی مسیحی، به‌ویژه استادان ارجمند و دانشجویان فرهیخته دانشگاه شهید بهشتی، تبریک و تهنیت می‌گویم.

در این عصر آکنده از آشوب‌ها و رنج‌ها، بیش از هر زمان دیگر، بشریت تشنه پیام‌های نورانی و رهایی‌بخش پیامبران الهی است؛ پیام‌هایی که انسان را به دوستی و مدارا، به صلح و به زدودن ظلم و بی‌عدالتی از عرصه گیتی فرا می‌خواند.

سالی سرشار از آرامش و شکوفایی، لبریز از سلامت، شادی و سعادت، برای یکایک انسان‌ها ـ خاصه پیروان آیین قدسی حضرت عیسی مسیح علیه‌السلام ـ از درگاه خدای سبحان مسئلت دارم.

میتوانید این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید: